INTERNAMED

PULMOLOGIJA

Dobrodošli u Internističku Ordinaciju Internamed u Novom Sadu.

Potreban Vam je pregled pluća? Upoznajte prof. dr Nensi Lalić, jednu od vodećih stručnjaka iz oblasti pulmološke onkologije. U Internističkoj Ordinaciji Internamed posvećujemo se sa velikom pažnjom Vašem respiratornom zdravlju u cilju adekvatne dijagnostike i lečenja.

 • Pulmolog:Prof. dr Nensi Lalić
 • Medicinske sestre: Zorica Vojkić
  Srđana Narančić

Šta nas čini pravim izborom:

 • Stručnost i iskustvo: Prof. dr Nensi Lalić je renomirana pulmološkinja sa bogatim iskustvom u dijagnostikovanju i lečenju respiratornih bolesti.
 • Najsavremenija tehnologija: Naša ordinacija je opremljena najnovijim medicinskim uređajima, imamo saradnju sa akreditovanim ustanovama i laboratorijama, što osigurava tačne i brze dijagnoze i efikasan tretman.
 • Pacijentu orijentisan pristup: Dr Nensi Lalić i naš tim posvećuju dovoljno vremena da Vas saslušaju, objasne dijagnozu i tretman, i pruže Vam podršku tokom celog procesa lečenja.
 • Poverenje i saradnja: Poverenje pacijenata je ključno za nas. Radimo zajedno sa Vama kako bismo postigli najbolje rezultate i unapredili Vaše respiratorno zdravlje.

Ako imate respiratorne probleme ili želite redovan pregled pluća, zakažite pregled kod prof. dr Nensi Lalić i prepustite svoje zdravlje u sigurne ruke.

Vaše zdravlje je naš prioritet.

  ZAKAŽITE PREGLED

  Popunite tražene podatke i mi ćemo Vas uskoro obavestiti o slobodnim terminima ili nas pozovite +381 21 421 075; +381 63 272 344.

  Željeni datum (*)